En städfirma jag rekommenderar!

Behöver ni hjälp av en städfirma i Helsingborg tänkte jag att jag skulle vilja rekommendera er att anlita ett företag som heter Em städ. Jag skriver ofta och gärna här på bloggen och berättar om vad jag har för mig i stort och i smått. Men just det här med rekommendationsinlägg har det varit väldigt tunt med ända sedan jag skapade den här bloggen för ett halvår sedan, helt enkelt för att jag inte haft något särskilt att rekommendera. Men hör ni, i samband med att jag flyttade låg jag sömlös flera nätter och låg och klurade på det här med flyttstädningen. Det var nästan så att jag tyckte att jag fått oroväckande många gråa hårstrån bara av att ligga sömnlös ett par nätter. Mina jobbarkompisar tyckte att jag såg trött ut, och chefen kallade in mig på kontoret och började ställa lite frågor. Jag sa som det var, och då berättade min chef att hon regelbundet får hjälp av Em städ med sin hemstädning, och hon fick mig att ta i hand på att redan samma dag ta och lyfta luren för att ringa upp och höra vad en flyttstädning skulle kosta. För endast 20 kronor kvadratmetern flyttstädar Em städ, så saken var ju biff. Det var nästan som hittat, 42 kvadratmeter X 20 kronor = 840 kronor. Jag är oerhört tacksam till min chef som gav mig rådet att anlita denna städfirma i Helsingborg, men mest av allt är jag så glad över att det här företaget gjorde ett riktigt, riktigt bra jobb. Ni som behöver hjälp av en städfirma i Helsingborg rekommenderas av mig å det starkaste att höra av er till det här företaget.